Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen we hieronder aan te geven waarover u graag contact met ons wilt.

Ik heb een vraag

Wilt u informatie inwinnen? Vul dan het contactformulier in. U kunt ook telefonisch advies inwinnen door te bellen naar 06 22 43 57 57. Kijk voordat u contact opneemt eerst eens bij de veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op uw vraag er al tussen.

Ik wil een melding doen

Bij het Vertrouwensloket kunt u terecht met vragen en meldingen over verminderde zorg bij landbouwhuisdieren. Het gaat om bedrijfsmatig gehouden runderen, varkens, schapen, paarden, geiten en kippen. Dit loket is een initiatief uit de veehouderijsector en bedoeld om het aantal gevallen van verminderde zorg tot een minimum te beperken. U kunt bij het Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren op verschillende manieren een melding doen.

Telefoonnummer: 06 - 22 43 57 57

Online: Via het contactformulier.
U dient minimaal uw naam en telefoonnummer door te geven. Alleen indien nodig, wordt er contact met u opgenomen.

Privacy

In het privacybeleid leest u hoe het Vertrouwensloket omgaat met de gegevens die u aan ons verstrekt en die worden verzameld via de website.

Anoniem melden

U kunt anoniem een melding doen. Als u online een melding wilt doen, kunt u in het formulier aangeven dat u anoniem wilt blijven. U vult wel uw naam in, omdat het Vertrouwensloket anders de online ingediende melding niet op waarheid kan verifiëren. Het Vertrouwensloket geeft nooit de naam van de melder door aan de veehouder. Wie anoniem een melding heeft gedaan, krijgt geen terugkoppeling van het Vertrouwensloket.